Derde 'ontdek je wijk' na 15 minuten gevonden

Afgelopen vrijdag werd in een prachtige zomerse zon het spel 'ontdek je wijk' gespeeld door vzw banneuxwijk 

De winnaar van vorige week Tonny kon door omstandigheden niet aanwezig zijn (een zelfstandige moet steeds werken) dus is onze voorzitter zich maar alleen gaan verstoppen. Hij wist van Tonny dat hij graag naar de Corda campus ging dus is hij daar een plekje gaan zoeken.

Klokslag 19 uur werd de eerste vrij moeilijke foto gepost. Normaal komt de eerste na 5 minuten, maar nu was enkel zijn zoon ter plekke en die had liggen afluisteren, hierdoor wist hij ongeveer de locatie. Even later kwam Frank Vanderlinden. Nog eens 5 minuten later kwam Dirk Haesevoets en Mimi Laurent Vanlingen was derde. Ook Linda Reners en Stijn Vandeurzen kwamen de voorzitter nog een bezoekje brengen. Volgende vrijdag verstopt Frank zich. U komt toch ook zoeken?