Afgelopen vrijdag was er de 6de 'ontdek je wijk', ondanks de regen was het bestuur weer aanwezig.

In tegenstelling tot andere keren had deze keer de voorzitter niet gekozen maar het bestuur. Het werd de onderzijde van de deur van de lokalen van Chrio Olva. Groot was dan ook onze verbazing dat er 1 minuut later weeral iemand de bocht om kwam gevlogen. Niet veel later volgde ook de rest van de winnaars. Er werd dan ook veel gelachen en een gezellig glas gedronken. 

Volgende week is er geen ontdek je wijk maar de week er na zal Koen (de materiaalmeester) zich verstoppen en dan zal de voorzitter hem samen met jullie gaan zoeken. De laatste week dagen we de eewige eerste dirk Haesevoets om zich samen met een bestuurslid te verstoppen en zodoende de rollen om te draaien. 
Wij van VZW banneuxwijk hopen jullie deze maandag  te zien op onze avondmarkt!