5de ontdek je wijk al iets moeilijker

Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor een goeie speurtocht op de Banneuxwijk. Deze keer wilden we het echt moeilijk maken want de afgelopen keren waren de deelnemers wel altijd heel snel ter plaatse. 

Doel was om deze keer toch eens een 10-tal minuutjes rust te hebben maar ... na 8 minuten was de familie Haesvoets weer van de partij! Aangezien de regel is dat je maar 2 maal de hoofdprijs mag winnen stelden zij zich deze keer tevreden met een troostprijs. Tweede ter plaatse, Annick Henckaers, kaapte deze keer dus eindelijk eens de hoofdprijs weg ( ze was al eens 2e en 3e geweest), ze was dan ook zeer gelukkig.

Ondanks onze eerdere aankondigingen is er volgende week toch weer een editie van onze 'ontdek je wijk'. Daarna neemt ons bestuur even verlof ... hoewel ... maandag 11/8 zijn jullie allemaal uitgenodigd om naar onze eerste avondmarkt te komen op de Hazelarenlaan (standhouders kunnen zich nog steeds aanmelden).
Tevens willen we jullie ook warm maken om de nieuwste Banneuxwijzer, die afgelopen weekend in de bus viel, te lezen en ons te laten weten wat jullie er van vinden!

We wensen jullie een leuke week en afspraak komende vrijdag om 18u op de facebookpagina voor een nieuwe 'ontdek je wijk'