4de ontdek je wijk een succes ondanks het wisselende weer

Afgelopen vrijdag was er weer een ontdek je wijk op de gezelligste wijk van Hasselt, de Banneuxwijk. Om even voor 19u ging Frank Vanderlinden zich verstoppen.

De eerste foto weer al snel gevolgd door een snelle voetstappen en ja hoor na 1 min was ook deze locatie gevonden door jo cartuyvels. Even later was de familie Haesevoets ook ter plek gevolgd door Gert Smets,maar Gert is besuurslid en de familie Haesevoets doet het voor de lol. Dus na even wachten kwam Daimyen Di Caro als tweede aan.

Groot was dan ook de verwondering toen een groepje jongeren zich om draaide want zij waren 3de ,blijkbaar dachten zij dat ze geen kans meer maakte omdat er zoveel volk was. Dus werd er een 2de foto gepost en toen kwam Sabrina Coeckelbergs als 3de binnen. Na dat iedereen Nóg wat had zitten bij te praten begon het te druppelen en is iedereen huiswaarts gekeerd.

Maar plotseling stond er toch nog een vrouw die ons kwam vragen waar is moest zijn voor een prijs want haar dochter belde dat we verstopt stonden aan het speeltuintje aan de moziekschool tussen de jeugdstraat en Zegestraat . Vrijdag Gaat Jo zich verstoppen en jullie komen toch ook zoeken bron : hbvl