4de ontdek je wijk

Vrijdag 25 juli, 18u was het weer zover ... de start van de 4e aflevering van 'ontdek je wijk'.
De afgelopen 3 keer hadden we steeds binnen de 3 minuten een winnaar ter plaatse vandaar dat we dachten dat we het deze keer echt wel moeilijk mochten maken.

Op een ietwat verdoken pleintje, enkele bereikbaar te voet of per fiets, dachten we onze plaats gevonden te hebben.

Helaas, helaas ... anderhalve minuut na het posten van de foto kwam Kimberley Haesevoets al aangelopen. Snel naarna volgenden ook Isabelle Dylst en de familie Caltabellotta. Het spel was dus weer snel gespeeld maar om de gezelligheid erin te houden had het bestuur van de vzw afgelopen week besloten de prijzen pas rond 18.30u uit te delen zodat er wat tijd was voor een verfrissend drankje aan democratische prijzen. De prijzen werden geschonken door 'T Pennedoosje , Helven Events , Keramo en TrendTech.

Met 20 deelnemers sloten we aflevering 4 zeer tevreden af ... het bestuur heeft nu een week de tijd om zijn hoofd te breken over een ECHT moeilijke locatie ... gaan ze ze vinden? Dat horen en zien jullie volgende week!