Nieuwe buurvrouw nodigt buren uit

Op de Merellaan, boven het kantoor van Kind en Gezin, woont Nancy. Die heeft samen met haar vriend de hele tuin aangelegd. Nu komen de buren er vrij veel langs om te praten. Ze vond het daarom tijd om eens met de mensen waar mee ze het meeste contact heeft uit te nodigen voor een gezellige avond. 

Afgelopen zaterdagavond was het dan ook zover. De buren links, rechts voor en achter werden uitgenodigd want met hen heeft zij het meeste contact. Zij (de buren) hadden ook voor een tent en tafels gezorgd. Haar vriend had zijn barbecue meegebracht en de vriendinnen hadden heerlijke koude schotels gemaakt.

Na een paar uren werd met de hoed rond gegaan om de kosten voor haar wat te drukken. Er werd immers lustig gegeten en gedronken. Er werden zelfs afspraken gemaakt om er een jaarlijkse feest van te maken maar dan met alle buren van de straat. Hoe men dat gaat aanpakken, is nog niet geweten, want niet enkel de Merellaan maar ook de Vinkenlaan en Eksterlaan komen bij Nancy uit en men spreekt toch al gauw over een kleine 50 huizen. Wij als buren willen Nancy en haar vriend Vito bedanken en hopen op nog vele fijne dagen. Bron en foto's hbvl