Tweede 'Ontdek je wijk': de voorzitter gaat zoeken

Aan de vooravond van het begin van het bouwverlof speelde vzw banneuxwijk weer 'ontdek je wijk'.

De winnaar van vorige week, Dirk Haesevoets, mocht zich samen met Saskia, de secretaris van de vereniging, gaan verstoppen. Er werd gekozen voor een paaltje van de watermaatschappij in de hoop dat sommigen het zouden vinden. 

Om 19u stipt ging de foto online en nog geen 2 minuten later stond voorzitter Vital al ter plekke. Kort na hem kwam Tony aangereden met zijn taxi! Hij werd dus de eerste winnaar, Annick Henckaers was tweede en als derde kwam Jo Helven over de streep! Dat allemaal op een goede 18 minuten.

Allemaal wisten ze dit verloren paaltje te herkennen.
Iedereen kreeg een mooie of leuke prijs mee naar huis, geschonken door Vanlingen.
Het was weer razend leuk en we kijken al uit naar zoektocht 3 die door Tony en Vital zal gedaan worden.

Zet alvast in uw agenda voor vrijdag om 19u: ontdek je wijk. Wij spelen zeker, zelfs bij regen en onweer