Sfeer verslag van de Eerste Paaseierenraap

Na de regen van afgelopen weken was het een hele opluchting dat op paasdag de zon zich liet zien. De mensen van vzw Banneuxwijk waren hiermee heel blij, zij hadden immers de paashaas naar hun wijk kunnen lokken tot groot plezier van jong en oud.

Even voor 10u verzamelden de kinderen zich op de parking van het voetbalveld van K. Hoger Op Heide om samen met de paashaas de wei te bestormen en paaseieren te rapen. De kinderen werden in twee groepen verdeeld zodat alle leeftijden de kans kregen om eitjes te rapen. De paashaas huppelde er vrolijk tussen rond.

Er werden heel veel eitjes geraapt, wel meer dan 2000! De mama's, papa's en grootouders konden ondertussen genieten van een koffietje en meedingen naar een reuzenpaasei dat de paashaas nog had meegebracht.

De voorzitter en het bestuur van de vzw Banneuxwijk en de paashaas waren enorm tevreden met de opkomst