Michiel rijdt naar de Noordkaap

En kleine week geleden kon u hier een verhaal lezen van Michiel Beckers die voor het goede doel naar de Noordkaap fietst. Op donderdagmorgen om 6.40 uur werd hij wakker gebeld door Radio 2 en na een stevig ontbijt werd hij uitgezwaaid door familie en vrienden. 

De eerste kilometers (tot Eindhoven) werd Michiel vergezeld door zijn vader. Daarna ging hij alleen verder.
Hier een kort verslag van Michiel zelf:  "Ik ben rond 17 uur aangekomen in Kring van Dorth, deelgemeente van Gorssel in Gelderland. Het ging behoorlijk vlot vandaag maar het is natuurlijk nog maar de eerste dag."
 

Op vrijdag hebben we dit gelezen op zijn Facebookpagina: "Veilig toegekomen omstreeks 17 uur in een jeugdherberg in Garrel-Petersfeld aan de Thülsfelder Stausee, een meer van 468 hectare. De hitte was de grootste tegenstander vandaag, zeker 30 graden. Gelukkig was dit waarschijnlijk de warmste dag van de reis. Morgen ga ik richting Hamburg, waar ik van een eerste 'rust'dag zal genieten. Ik probeer nog wat foto's online te krijgen!"
Zaterdag ging de rit naar Hamburg: "Intussen na 156 kilometer aangekomen in Buxtehude, een voorstadje van Hamburg. De rit zelf ging weer redelijk vlot dankzij een gunstige wind en nog steeds prachtig weer. Toch kijk ik uit naar de rustdag van morgen, tijd om de stad Hamburg te verkennen!"
Op zondag heeft hij een rustdag ingesteld, maandag gaat de rit verder.

Volg Michiel via zijn Facebookpagina https://www.facebook.com/michielrijdtnaardenoordkaap?fref=ts en je kan natuurlijk ook steunen voor zijn "Fietstocht ten voordele van Move To Improve, ondersteuningsorganisatie voor kinderen met neuromotorische (bewegings)problemen". Je kan hem mailen voor verdere afspraken michielbeckers@skynet.be

Wij wensen hem veel succes en hopen dat zijn doel probleemloos haalt en natuurlijke veel geld ophaalt voor het goede doel.

Foto's Michiel Beckers

EXTERNE LINKS