Magie in de Mozaïek

Tijdens het jaarlijkse schoolfeest was Kindercampus Mozaïek helemaal in de ban van de magie.

De Koninklijke Harmonie van Hasselt opende het magisch feest, waarvoor dank. Kleuters werden omgetoverd in muizen, eenden en vlinders. 

De dansen van de kinderen brachten het talrijk opgekomen publiek in hogere sferen. Knap hoe de leerlingen van de derde graad hun eigen choreo's tot uitvoering brachten. Ondertussen was het druk aanschuiven bij de workshops, de Vlaamse Kermis, de springkastelen, de frietkraam… Ook de mensen van drankkraam hadden de handen vol om ieder het gewenste drankje te bezorgen. Tussendoor werd juf Lieve gehuldigd als koningin van de dans. Bedankt juf Lieve voor de honderden dansjes die je de voorbije jaren leerde aan de kinderen van Danslabo. Ook bij elk schoolfeest konden de mensen genieten van je prachtige choreo's. Dank aan personeel, ouderraad, helpers, kinderen en ouders voor het slagen van dit fantastisch magisch schoolfeest. Wie de magie gemist heeft of nogmaals wil beleven, kan terecht op onze schoolwebsite.

bron hbvl

Externe links

http://mozaiek.kt-scholengroep.be/onze-school/schoolfeest/