Eerste 'ontdek je wijk' niet zo heel moeilijk

Afgelopen vrijdag werd, ondanks de hitte, toch de aftrap gegeven van 'ontdek je wijk', hét spel voor de zomer in de Banneuxwijk.

Het bestuur van de vzw had zich verstopt in de speelotheek in de Hazelaar. De medewerkers van de spelotheek hadden dit zelf aangevraagd om hun initiatief nog even in de verf te zetten.

Om klokslag 19 uur werd de eerste foto gepost op de Facebookpagina. Enkele minuten later al kwam de familie Haezevoets de bocht om. Vorig jaar waren zij ook al fervente deelnemers en ook dit jaar willen ze de wekelijkse zoektocht niet missen. 

Zij waren de winnaar van een gezelschapsspel en een handig vuilbakje. Na ongeveer 30 minuten kwam Robin Roggen als tweede aan, hij kreeg een zwembad. Rita Donné werd derde en won een mixer. De prijzen werden geschonken door de speelotheek en de firma Vanlingen.

Deze week verstopt de familie Haezevoets zich. Aan jullie om hen te komen zoeken en weer mooie prijzen in de wacht te slepen!