Banneuxwijk houdt zomerse zoektocht in wijk

Nu de zomer er aan komt zijn de mensen ook weer langer op straat en leeft men weer buiten. De ideale tijd dus om je eigen wijk te verkennen en ontdekken. Deze zomer kan je dat, net als vorige zomer, ook weer elke vrijdag op een leuke manier doen. Elke vrijdag in juli en augustus zal de vzw Banneuxwijk om 19u stipt een foto van een plaats in de Banneuxwijk op zijn facebookpagina zetten. Aan jullie om deze plaats te gaan zoeken.

De eerste krijgt niet enkel een mooie prijs maar vanaf dit jaar ook meteen de eer om de volgende locatie aan te brengen. De eerste keer zullen de bestuursleden zich dus verstoppen en vanaf de tweede keer zullen ze zich steeds samen met de winnaar van de vorige keer verstoppen op die zijn (of haar) lievelingsplekje. Zo leren we niet enkel de wijk beter kennen maar ook zijn bewoners!

Noteer dus in je agenda: vrijdag in juli en augustus om 19 uur zoekwedstrijd via facebook.
Met mooie prijzen en veel plezier!
Jullie zoeken ons toch ook?