K3 presenteert sinterklaasfeest in Kindercampus Mozaïek

Dit jaar kreeg Kindercampus niet alleen hoog bezoek van de Heilige Sint. Ook Kristel, Karen, Josje en Gertje van K3 waren present op het grote sinterklaasfeest. Meer nog: ze zorgden voor de presentatie van de show.

Het viertal hielp de Sint aan nieuwe Pieten : pakjespieten, zangpieten, gympieten, bouwpieten, schrijfpieten en proefpieten. 'Mozaïek blinkt in, blinkt uit' is het motto van de Kindercampus en Sinterklaas heeft het geweten. Het inblinken gebeurde in de voorbije dagen, weken, maanden. Bezoek maar eens de verschillende klasblogs. Vergeet hierbij zeker de kleuterblogs niet. Vandaag was er weer een dag om uit te blinken. De zaal was prachtig versierd met knutselwerken van de kinderen. De kinderen konden uitblinken in de opgelegde proeven die nieuwe pieten moesten opleveren. Sinterklaas moet zich geen zorgen maken. Ook in de toekomst zal hij het niet zonder pieten moeten doen. Wil je alles nog eens meemaken, kijk dan naar de foto's en de film op onze schoolwebsite.

EXTERNE LINKS

 

Bron  hbvl.be