26 mensen vieren feest in de Banneuxwijk

Op vrijdag 20 novemberwaren in een klap 26 mensen zeer gelukkig op de banneuxwijk.  Deze 26 mensen hadden zich in geschrevenvoor een speelpotmet de euromillions De afgelopen weken was er geen grote winnaar uit gegaan.  De winnende nummers waren 4/30/34/46/49 en de sterren 7 en 8 . De mensen waren dan ook zeer tevreden met hun winst want ze spelen wekelijks 2 maal en ze doen dit al 2 jaar op rij. Men gaat dan ook verder spelen en hopen dat men nog veel gaat per winnen. Goddelieve van het pennedoosje is dan ook een zeer gelukkige uitbaatstervan de winkel want er zijn reeds een aantal grote potten gewonenin haar winkel. Zou het aan de klantvriendelijke sfeer liggen of zou de winkelop goede grond staan? Ik denk dat we het nooit zullen weten en het een kansspel zal blijven.