Vzw Banneuxwijk organiseert 3e kerstboomverbranding

Het begint stilaan een traditie te worden, de kerstboomverbranding op de banneuxwijk in Hasselt. Dit jaar organiseert vzw Banneuxwijk haar grootse kampvuur op zaterdag 9 januari. We verwelkomen iedereen graag vanaf ongeveer 19u op het kerkplein van de Banneuxwijk. We voorzien voldoende drank en eten voor iedereen . Er zal ook muziek zijn zodat er links en rechts misschien een dansje kan gedaan worden?

De ophaling van de kerstbomen gebeurt zaterdag vanaf 10u en dit doorheen heel de wijk. Zorg dat uw boom duidelijk zichtbaar en zonder versiering aan de kant van de weg staat, bomen die nog versierd zijn of met hun worteltjes nog in de volle grond staan worden niet meegenomen!

U kan ook vanaf 10u uw boom zelf naar het kerkplein brengen, er zal iemand aanwezig zijn om hem in ontvangst te nemen. Ook 's avonds mag u uw boom nog gezellig meebrengen!

Wij kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen op onze kerstboomverbranding!