VZW Banneuxwijk organiseerde een spetterend Sinterklaasfeest

Afgelopen zondag nodigde VZW Banneuxwijk de goede Sint uit in de Hazelaar in de Banneuxwijk.

In samenwerking met Arktos, de lokale middenstand en groothandel Alvo kon de organisatie er een betaalbaar kinderfeest van maken... De inkom was erg laag gehouden en de drank vloeide rijkelijk aan democratische prijzen.

Volgens de organisatie was het een groot succes, ondanks de recente gebeurtenissen in België en de rest van de wereld. Op deze leuke namiddag konden alle mensen van diverse nationaliteiten er samen een feest van maken.

Onze Pieten waren echt nog 'roetzwart' en niemand had daar problemen mee! Alle mensen verbroederde op dit groot feest door gezellig samen te zitten en plezier te maken. Het was zelfs Sinterklaas opgevallen dat dit een mooi voorbeeld was dat het zo mooi kan zijn als een gemeenschap die uit verschillende nationaliteiten bestaat ook echt samen kan feesten en plezier maken.En daar doen wij, het bestuur en onze vrijwilligers, het voor.

Tot slot wenst het Bestuur jullie van harte uit te nodigen op ons volgend evenement, op zaterdag 9 januari 2016 op onze Kerstboomverbranding op en rond het kerkplein in de Banneuxwijk vanaf 19u.

Tekst : Van Nuffel Koen Foto's marleen.castermans & André Philippaerts