Nieuw werkjaar = ...

NIEUWE look voor vzw banneuxwijk

September is standaard de start van een nieuw werkjaar voor een vzw, zo ook voor vzw Banneuxwijk. Na enkele jaren zijn we een gevestigde waarde geworden binnen de wijk maar ook bij de Stad Hasselt.

Duidelijk tijd om het dus wat professioneler aan te pakken.

De site, die jaren door de firma Webcube werd gemaakt is nu volledig in het nieuw gezet door Babulu Hurkens van de firma MAC.S, meteen ook hoofdsponsor van onze vzw en tevens bestuurslid Digital Marketing & Communicatie, belast met alles omtrent de website, digitale nieuwsbrieven, publicaties en communicaties.

De nieuwe site brengt tal van nieuwe mogelijkheden mee.

Naast het oude archief is er nu ook ruimte voor nieuwe 'nieuwtjes' waar u als wijkbewoner ook actief aan gaat kunnen meewerken in een verdere update van de website.

De agenda is interactief, overzichtelijker en bestaat uit verschillende categorieën van evenementen, zo kan u snel terug vinden wat u graag wilt zien!

Voor verenigingen zal er in de toekomst een aparte agenda komen waar zij hun activiteiten in kunnen laten registreren. Alle verenigingen kunnen via het contactformulier aangeven of ze hun agenda op onze website willen publiceren.

Voor handelaren is een nieuwe sponsormogelijkheid, in een latere mailing zullen zij hiervan op de hoogte gebracht worden. Alvast verklappen we dat er verschillende sponsor-niveaus zijn met elk hun voordelen op de website, Facebook, etc…

Kort samengevat

De nieuwe site banneuxwijk.be of banneuxwijk.info zal DE infosite worden voor elke Banneuxwijker. Van nieuwsberichten tot mededelingen en activiteiten gaat u in de toekomst gemakkelijk en overzichtelijk kunnen terugvinden!