Geslaagde sportdag voor Mozaïekers

Op woensdag 23 september, een week later dan voorzien (slechte weersomstandigheden), kon de jaarlijkse sportdag dan toch doorgaan voor de Mozaïekers. Op verschillende locaties werden verschillende activiteiten georganiseerd door de leerkrachten bewegingsopvoeding.

Voor de leerlingen van de 1ste graad werden in de eigen school een spelenmarkt, estafetten, balspelen en een behendigheidsparcours als activiteit aangeboden. De tweede graad trok naar Domein Kiewit voor een foto-zoektocht en een fitness-parcours. De kinderen van het 5de en 6de leerjaar fietsten naar het sportcentrum van Kiewit om zich uit te leven in verschillende disciplines : hockey, voetbal, verkeerspark, BMX, paracommando+burchten, speleobox.

De enkele buien kon de pret niet derven. Moe maar voldaan, een mens is maar gezond als hij zowel intellectueel als sportief bezig is, werd de sportdag afgesloten. Bron hbvl.be