Back to All Events

Avond markt 2016 VZW Banneuxwijk

https://www.facebook.com/events/159012634466584/

Huishoudelijk reglement avondmarkt VZW Banneuxwijk & Stad Hasselt

Alle standhouders dienen op te rijden via de Genkersteenweg

Oprijden kan van 15u tot 16.30u

ingeschreven marktkramers krijgen voorrang en zij ontvangen ook een inschrijvingsbewijs dat ze dienen mee te brengen.

Voor de marktkramers die niet vooraf zijn ingeschreven, wordt er gebold

Alle standhouders dienen te beschikken over een leurkaart

Uitzondering: lokale verenigingen en inwoners van de wijk

Alle standhouders dienen hun afval mee te nemen

De standhouders betaleneen borg van20 euro te strorten opBE24 0688 9406 9538   voor 1/7 na ontvangst krijgen ze een een schrijvings bewijsbij het meten van de standen +-21u word het teveel verrekend  10euro tot 8 meter (extra meters :+1,20 per meter)

Verenigingen betalen 5euro staan aan het verenigingendorp aan OC De Hazelaar, zij mogen ook verkopen om de kas te spijzen maar betalen ook een borg van 20euro waarvan 15euro wordt terug gestort

Het is verboden om 2de hands artikelen te verkopen

Mensen uit de wijk die hun bijberoep of hobby willen kenbaar maken betalen7euro voor 7 lopende meter maar betalenborg van20 euro te strorten opBE24 0688 9406 9538   voor 1/7 na ontvangst krijgen ze een een schrijvings bewijsbij het meten van de standen +-21u word het teveel verrekend  (+1.20 euro per extra meter)

Alle standhouders dienen ten laatste om 23u de Hazelarenlaan verlaten te hebben en op het achterlaten van vuil staat een boete van 40euro (aan de hand van de plaatsen en u gevens wordt er een factuur gemaakt )

 De lokale middenstand   blijven toegankelijk.

Het bestuur van VZW Banneuxwijk   Eksterlaan 32  info@banneuxwijk.be 

Met dank aan onze sponsors : Colora , Dovy Keukens , Verf met advies , Belfius Hasselt Noord , Engels Dakwerken , Frituur Bij Johan , Intellisol , Mac Davy's , Frituur Vanlingen, Spar Banneuxwijk, Watertechniek Teunnissen , City Life ,  Bakkerij Kramiekske , Geso ijs , Schoonheidsinstituut Di lizzy , Meurmans,Cdr Sound & light , Hoorcentrum 'D Hondt, 't Hondepaleis , Bloemendroom, Dranken Houben , Macs-consultancy , Mastercar , De Breiwinkel , Noba, Schoenmakker Eddy, Cermerie & Pastabar St Marie, Uitvaartverzorging Donkers - Cuypers , Comfort Energy,  Q life , Bio Winkel Hasselt, Whisky and More , Bloementuiltje , Houthandel Beulen  , Vzw Tevona, Stad Hasselt

Earlier Event: July 1
Ontdek je wijk 2016
Later Event: October 28
Laid black