Back to All Events

Kerstmarkt Tevona Hasselt

  • Kerstmarkt Tenova 5 Borggravevijversstraat Hasselt, Vlaanderen, 3500 Belgium (map)

Naar jaarlijkse gewoonte, organiseert Tevona Hasselthaar kerstmarkt in en rondom de gebouwen van De Borggraaf, Borggravevijversstraat 5, te Hasselt. Tevona Hasselt biedt woon- en dag ondersteuning aan een 100 tal volwassenen met een verstandelijke beperking in en rond Hasselt. 

Op 12 december 2015 van 13.00 – 19.00u ben je bij ons van harte welkom en kan je genieten van een sfeer vol kerstgedachten in de vorm van originele en ambachtelijke geschenken , vervaardigd door onze gasten en bewoners. Onze kunstenaars van het Kunstatelier bieden hun kunst – en schilderwerken aan aan zeer democratische prijzen.  Je kan er ook genieten van een hapje en een drankje… Gezelligheid troef dus …. Allen daarheen ! 

De opbrengst van de kerstmarkt gaat integraal naar “Tevona Hasselt bouwt” , een bouwproject aan De Borggraaf. Een gedeelte van het huidige gebouw wordt momenteel gerestaureerd en vernieuwd, en in 2016 starten we met onze nieuwbouw.

Kostplaatje : 6,5 miljoen euro…….. We kunnen alle steun dus goed gebruiken ! 

Van harte welkom en hopelijk totdan!

Info: sandra.frederix@tevona.be of 011/22.69.32

 

Earlier Event: November 22
Sinterklaasfeest 2015