Back to All Events

Winterfeest Banneux

  • Winterfeest Banneux 101 Kiewitstraat Hasselt, Vlaanderen, 3500 Belgium (map)
santa claus images

Wij brengen de warme wintersfeer binnen en willen samen met jou als buurtbewoner, partner, Arktoslid, sympathisant,… genieten van ons Winterfeest. Graag verwennen we je tijdens dit gezellig samenzijn met een hapje en een drankje, maar ook met toffe workshops.   

Arktos biedt samen met ‘Speelkaart’, ‘vzw IN-Z’, ‘Mama’s van Banneux’, ‘Vrouwenkracht’, ‘Dienst Gezinsondersteuning’, ‘KHO Heide, ‘Rugbyclub Hasselt’ en ‘Diabolic Heaven’,… allerhande activiteiten aan, waaronder thee proeven vanuit verschillende culturen, crea-activiteiten, nieuwe en vertrouwde spelletjes, een discokickertornooi, henna, sportactiviteiten, een voorleeshoekje voor de allerkleinsten,… Bovendien kan je ‘Music for Life’ steunen bij het drinken van een chocomelk, een glühwein of het eten van een heerlijke soep. En wie weet met welke leuke dingen je allemaal naar huis gaat… Je zal je zeker niet vervelen! 

Tot dan! 

Arktos vzw en partners

 

Earlier Event: December 19
1ste Ploeg K.H.O. Heide ---Sp. Wijchmaal
Later Event: December 23
Spelnamiddag voor kinderen