Archief April 2009

 

Paaseieeren rapen bij Het Pennedoosje

Het Pennedoosje liet via een hek aan de ingang weten dat er om 15 uur een paaseierenraap werd gehouden in de tuin van Het Pennedoosje! De weide lag vol met eieren en speelgoed. Aan de ingang werden de spelregels uitgelegd: de kinderen mochten 5 eieren rapen en deze werden aan de uitgang geteld. Zodra de kinderen op de weide konden, werd het een feest voor alle kinderen en alle ouders en grootouders. Wij wensen de mensen van Het Pennedoosje te bedanken voor dit mooie gebaar.

LEES MEER...

Werken in de Banneuxwijk

De Banneuxwijk is een oude wijk met oude straten en stoepen. De straten zijn nog in goede staat, maar de stoepen zijn aan vernieuwing toe. Er is er al een deel vernieuwd en nu is aan aannemer begonnen met het vervangen van de stoepen in de Zwaluwlaan. De werken schieten goed op, maar dat wil niet zeggen dat de inwoners er geen hinder van ondervinden. Niet alleen moeten de auto's een aantal dagen op straat blijven staan, ook het naar de woning toe gaan, is soms al een hele opgave. 

LEES MEER...