Archief September 2013

K. Hoger Op Heide bezoekt TVL (video)

VITAL

Afgelopen Maandag was K. Hoger op Heide te gast bij TVL's Sport Café. Dat er een goed sfeer is bij deze club bewijzen de beelden nog maar eens. 

LEES MEER...

Toneelgezelschap De Banneuxkes viert haar 20 jarig bestaan met een Bonte avond.

ZONDAG 29 SEPTEMBER 2013 15:37 

Het toneelgezelschap zag voor het eerst het levenslicht in  1992 onder het waakzaam oog van Jackie Dewinter, Jan Dierckx, Jan Bijnens en Ronny Dupont. Wat ooit met sketches begon resulteerde in 20 jaar naar avondvullende stukken, waarvan de nadruk ligt op kluchten, het Hasselts dialect en theatercafé. Deze waarden zijn al twintig jaar gesmaakt door het publiek.

LEES MEER...

Hasseltse schoolkinderen verwelkomen koningspaar

DONDERDAG 26 SEPTEMBER 2013 06:32 

Om 14.15 uur bereikte de Koninklijke karavaan het Stadhuis waar honderden Hasseltse kinderen ongeduldig al uren stonden te wachten.

LEES MEER...

Kerk zamelt kleding in voor armsten

ZATERDAG 21 SEPTEMBER 2013 08:16 

De Kerk der Zevendedags-Adventisten op de Genkersteenweg 26 in Hasselt voegt letterlijk de daad bij het woord. Uit liefde voor Christus zetten zij zich in voor de armsten in België en Europa door o.a. kledingsinzamelacties. 

LEES MEER...

Internen van Kids in het decor van de nieuwe Hasseltse revue

DONDERDAG 19 SEPTEMBER 2013 05:49 

Leefgroep De Steppe van vzw Kids Hasselt kwam maandagavond een kijkje nemen in het nieuwe decor van het Koninklijk Hasselts Operettengezelschap.

LEES MEER...

Okra-Banneux organiseerde een onbijt voor 55 plussers

DONDERDAG 19 SEPTEMBER 2013 05:44 

Op zondag 15 september organiseerde Okra-Banneuxwijk Hasselt een ontbijt voor 55-plussers leden en niet–leden van Okra.
Reeds van voor 7 uur waren bestuursleden en vrijwilligers bezig met de voorbereiding.

LEES MEER...  

Auto brandt uit in de Banneuxwijk 

ZONDAG 15 SEPTEMBER 2013 14:01 

Afgelopen zaterdag brandde een Alfa helemaal uit op de Kiewitstraat; De eigennaar had de dag er voor zijn wagen op gehaald in de garage en reed naar de winkel .

LEES MEER...

Leuke startdag voor Kindercampus Mozaïek

DONDERDAG 12 SEPTEMBER 2013 06:48 

Kindercampus Mozaïek startte het schooljaar met een actieve, sportieve en leuke dag. Met allerlei leuke activiteiten leerden klasgenoten elkaar en hun leerkrachten beter kennen. 

LEES MEER...

banneuxwijk zoekt medewerkers

DINSDAG 10 SEPTEMBER 2013 06:32 

De site Banneuxwijk.be zoekt medewerkers om een aantal projecten tot een goed einde te brengen . Want de nieuwsbrief is een klein succes en we willen graag verder gaan op de ingeslagen weg. Wat moet je kunnen?

LEES MEER...

wijkontbijt

DINSDAG 10 SEPTEMBER 2013 11:35 

Dienst Wijkmanagement nodigt je graag uit
voor een gezellig wijkontbijt in Banneux.
Je kan proeven van een heerlijk ontbijtbuffet en je buren beter leren kennen.

LEES MEER...  

Een koninklijke 2 september...

VRIJDAG 06 SEPTEMBER 2013 06:32 

Deze zomer gaven koning Albert en koningin Paola hun kroontje door aan de huidige koning Filip en koningin Mathilde.
Daarom vonden er in De Toverfluit, op deze eerste schooldag, ook koninklijke festiviteiten en activiteiten plaats. Auto’s reden voor en kinderen in koninklijke outfits werden aan de poort begroet door hun hofhouding, alle leerkrachten in dienstbode-uniform!

LEES MEER...

Kiewitenaar wint mooie scooter met zomertombola 

WOENSDAG 04 SEPTEMBER 2013 17:33 

Kiewitenaar wint mooie scooter met zomertombola Op 24 augustus trok een onschuldige kinderhand de winnaar van een Scooter die je kon winnen bij Dranken Houben . 

LEES MEER...  

Rommelmarkt CV de onderkruipers op 7 september 

WOENSDAG 04 SEPTEMBER 2013 16:48 

CV de onderkruipers is een carnavalvereniging cv van Hasselt. Om hun kosten te dekken houden ze ieder jaar een rommelmarkt om hun carnavalswagen zelf te kunnen bouwen en carnavals kleding aan te kopen en uitgooi materiaal te kopen

LEES MEER...

KHO Heide Hasselt stelt vernieuwde website voor

WOENSDAG 04 SEPTEMBER 2013 09:27 

Gisteren lanceerde Webcube.be de vernieuwde website van KHO Heide Hasselt. De voetbalclub in de Banneuxwijk werkt aan elke dag zeer hard aan haar imago en Webcube.be werkt graag mee aan dit project. Neem zeker eens een kijkej op hun website. Ze hebben ook een Facebook-pagina en Twitter-account wat je kan gebruiken om op de hoogte te blijven van al het nieuws omtrent de club. Wil je als middenstander graag een steentje bijdragen aan de uitbouw van deze familiale club, neem dan contact op met de voorzitter van de club.