Archief Oktober 2014

Vriend&Taal op kunstbezoek bij Frieda Bollen

ZATERDAG 25 OKTOBER 2014 16:35 CHRETIEN PAESEN

Anderstaligen die het Nederlands in een leuke en ongedwongen sfeer willen oefenen kunnen in Hasselt terecht bij Vormingplus en in het Volkstehuis aan de Kanaalkom.

LEES MEER...

Partners Voka maken kennis met Lego League Project

MAANDAG 20 OKTOBER 2014 13:52 RIK LEMMENS

Hasselt - Om techniek te promoten slaan Voka-KvK Limburg, provincie Limburg en het agentschap Ondernemen en 45 partners uit de bedrijfswereld de handen in elkaar. Tijdens de Voka First Lego League werken 65 teams uit 22 Limburgse scholen aan innovatieve oplossingen voor de nieuwe Challenge.

LEES MEER...

Solotentoonstelling ‘Koppen’

VRIJDAG 17 OKTOBER 2014 17:00 FRIEDA BOLLEN

  • Solotentoonstelling ‘Koppen’
  • Beeldend kunstproject van Frieda Bollen.

“Een energetisch veld van 50 mensen”. 11 oktober (vernissage) tot en met 26 oktober, Gelatinefabriek Hasselt

HASSELT - Wat gaat er om in de hoofden van de mensen die je omringen? De Hasseltse beeldend kunstenares Frieda Bollen zoekt het uit in haar solotentoonstelling ‘Koppen’, waarbij ze 50 mensen uit haar omgeving vroeg om op een symbolisch hoofd hun energie weer te geven.

LEES MEER...

Geen zin om te koken of af te wassen ?

DONDERDAG 09 OKTOBER 2014 07:58 

KHO Heide Hasselt organiseert op zaterdag 1 en zondag 2 november haar jaarlijks MOSSELFEEST dat dit jaar opnieuw door zal gaan in zaal de Binder in Kiewit.

De club organiseert deze activiteit zodat iedereen volgend jaar opnieuw genieten van een laag lidgeld. De club staat immers gekend in Hasselt en omstreken als club met één van de laagste inschrijvingsgelden. KHO Heide rekent dan ook op jullie hulp in hun missie naar betaalbaar en toch kwalitatief voetbalplezier. 
Schrijf je daarom snel in om te genieten van overheerlijke mosseltjes, een smakelijke vidée of een frisse koude schotel.

LAATST AANGEPAST ( DONDERDAG 09 OKTOBER 2014 08:05 )  

Eet dag Tevona 2014

MAANDAG 06 OKTOBER 2014 17:18 VZW TEVONA  

Negen open bedrijven in Corda Campus

ZONDAG 05 OKTOBER 2014 18:36 CHRETIEN PAESEN

Aan de Corda Campus op de Kempische Steenweg deden een negental bedrijven die er hun thuisbasis hebben hun deuren wagenwijd open voor het publiek tijdens de Open Bedrijvendag. Ruim 3000 bezoekers kwamen er over de vloer. Toppers waren Mobile Vikings, Luminus en Beckhoff. Minder bekende ondernemingen grepen hun kansen en konden de bezoekers alsnog bekoren.