Archief Oktober 2013

Woeste Willem in De Hazelaar

DONDERDAG 31 OKTOBER 2013 10:33 

Vorige woensdag liep het storm in het Ontmoetingscentrum De Hazelaar voor de theatervoorstelling 'Woeste Willem'. Ruim 160 kinderen van 4 tot 10 jaar en 90 volwassenen vulden de grote theaterzaal. De voorstelling is een organisatie van Opvoedingswinkel Hasselt, het Vrijzinnig Ontmoetingscentrum en Vormingplus Limburg.

LEES MEER...

Geslaagde bierdegustatie van De Limburgse Biervrienden

ZATERDAG 26 OKTOBER 2013 16:07 

Afgelopen vrijdag organiseerde de bierproeversvereniging De Limburgse Biervrienden vzw een degustatie-avond die volledig in het teken stond van bieren met namen van steden of gemeenten.

LEES MEER...  

OKRA-Banneux bezoek het Natuurhulpcentrum

ZATERDAG 26 OKTOBER 2013 16:02 

Op dinsdag 15 oktober bracht OKRA-Banneux een bezoek aan het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek.
Met 33 personen vertrokken we om 13u aan de kerk van de Banneuxwijk.

LEES MEER...

Groep Bruno investeert in een Nieuwe Foodcorner 

VRIJDAG 18 OKTOBER 2013 07:10 

De afgelopen dagen was en is het nog steeds een drukte op de Genkersteenweg  ter hoogte van het Esso Station van de Group Bruno. Want Vanaf maandag 14 oktober 2013 wordt er gewerkt aan een nieuw uiterlijk voor Bruno’s Foodcorner in Hasselt. J

LEES MEER...

De Toverfluit op buitenlands kamp

MAANDAG 14 OKTOBER 2013 16:48 

Frankrijk, in de valleien van de Tarn valt heel wat te beleven. En dat hebben wij ook gedaan! Het vertrek: In de vroege ochtend van 7 september vertrokken we. 43 zenuwachtige kinderen en 86 zenuwachtige ouders namen afscheid van elkaar aan de Toverfluit.

LEES MEER...  

Wijkontbijt in Banneux telt 148 deelnemers

VRIJDAG 11 OKTOBER 2013 13:44 

Afgelopen zondag organiseerde de Dienst Wijkmanagement van Stad Hasselt met veel succes een wijkontbijt in Ontmoetingscentrum De Hazelaar in Banneux. 148 Deelnemers genoten van een heerlijk en uitgebreid ontbijt. 

LEES MEER...

Eetdag Tevona zamelt geld in voor 'Tevona Hasselt bouwt'

VRIJDAG 11 OKTOBER 2013 13:33 

'Tevona Hasselt bouwt' is een project dat stilaan vorm krijgt. De verouderde infrastructuur van wooncentrum Zonnedauw, gelegen aan de Kempische Kaai, was de aanleiding om over te gaan tot een totaalplan voor al de Tevona-initiatieven in regio Hasselt.

LEES MEER...