Archief Januari 2014

Paaskamp voetbalclub KHO Heide

WIM RUBENS

KHO Heide organiseert een Paaskamp van 7 tem 11 april 2014.
Onze club zal tijdens de paasvakantie een Paaskamp organiseren voor kinderen van 6 tot 17 jaar. 

LEES MEER...

Jaarvergadering OKRA-Banneux

WOENSDAG 29 JANUARI 2014 17:51 

Vrijdag 24 januari organiseerde OKRA-Banneux haar jaarlijkse algemene vergadering, bij de leden bekend als pannenkoekendag. Een 84-tal leden genoten van de pannenkoeken en de gezelligheid.

LEES MEER...

Nieuwsjaarsreceptie onder stralend lentezonnetje

DONDERDAG 23 JANUARI 2014 14:50 

Afgelopen zondag vierden ook de inwoners van de Heidebloemstraat en de Sluisstraat in de Hasseltse Banneuxwijk hun nieuwjaar. In tegenstelling tot andere jaren gebeurde dit niet aan vuurkorven en in tenten, maar onder een prachtig lentezonnetje .

LEES MEER...

Laatste rechte lijn voor Banneuxkes

DONDERDAG 23 JANUARI 2014 14:47 

De Banneuxkes gaan de andere toer op: ze vierden zopas hun 20-jarig bestaan met een reeks Bonte avonden, gevuld met sketches, dans en muziek. Ondertussen hebben ze niet stilgezeten en de laatste maanden een nieuwe productie op poten gezet.

LEES MEER...

Brandstichting in Banneuxwijk

MAANDAG 20 JANUARI 2014 18:05 

Twee banken op de Vondellaan in de Banneuxwijk zijn zondagochtend vernield door een brand. De brandweer van Hasselt kwam ter plaatse om het vuur te blussen. Vermoedelijk gaat het hier om brandstichting

Walenstraat houdt nieuwjaarsdrink op Prima Locatie 

ZONDAG 19 JANUARI 2014 12:39 

Afgelopen zaterdag was er de jaarlijkse nieuwjaars drink van de Walenstraat. De mensen van de Walenstraat houden van gezelligheid en genieten er ook van.

LEES MEER...

Drie gewonden bij botsing in Hasselt

ZONDAG 19 JANUARI 2014 12:37 

Twee auto's zijn donderdag rond 17 uur bij een ongeval op het kruispunt van de Nieuwe Heidestraat en de Borggravevijverstraat betrokken geraakt. Drie personen raakten gewond. De gewonden zijn Nicky L (23) uit Aarschot en zijn twee passagiers

Eindejaarsactie middenstand banneuxstraat een succes

DONDERDAG 16 JANUARI 2014 16:09 

Afgelopen zondag was er een nieuwjaarsdrink op het banneuxplein. Deze werd georganiseerd door de handelaars van deze straat. Op deze drink werden de klanten verwend met hapjes en drankjes.

LEES MEER...

Kindercampus Mozaïek schenkt cheque aan Cliniclowns

DONDERDAG 16 JANUARI 2014 16:06 

Op donderdag 19 december organiseerden de leerkrachten van Kindercampus Mozaïek te Hasselt in hun school voor het eerst een kerstmarkt.
Gedurende 2 weken werd er keihard geknutseld in alle klassen aan het maken van prachtige kerstwerkjes, die op de kerstmarkt verkocht werden.

LEES MEER...  

Mozaiekers werken met apps

DINSDAG 14 JANUARI 2014 20:17 

Voor de vakantie vertelde de juf ons dat we in het 3de en het 4de met tablets mochten werken. Wij waren erg verheugd. Eindelijk was het dan zover. Juf Carine en de kinderen van 3B mochten als eersten met de nieuwe tablets aan het werk. 

LEES MEER...

Banneuxwijk verbrandt kerstbomen

MAANDAG 13 JANUARI 2014 00:08 

De wijkorganisatie Banneuxwijk vzw verzamelde net op tijd een dertigtal kerstbomen om voor de eerste keer een echte kerstboomverbranding te organiseren. Ze moesten snel zijn want de stadsdiensten hielden eerder al een omhaling.

LEES MEER...