Archief Februari 2014

Breien is hip

WOENSDAG 19 FEBRUARI 2014 11:28 

Dat wisten de passionele breidames van de nieuwe breiwinkel al een tijdje! Het werd dus tijd dat er in Hasselt een winkel werd geopend met ‘een hart voor handwerk’.Bieke wist waar ze aan begon, want ze had al een aantal jaren met veel plezier gewerkt in een gelijkaardige winkel in Houthalen.

LEES MEER...  

Mozaïekers blikken terug op geslaagde sneeuwklassen

ZATERDAG 08 FEBRUARI 2014 08:27 

Vrijdag 31 januari keerden alle 59 leerlingen, de 4 leerkrachten en hun 5 begeleiders moe maar tevreden terug uit het Lechtal in Oostenrijk.

LEES MEER...

Spetterend toneelspektakel van de Banneuxkes

ZONDAG 02 FEBRUARI 2014 14:59 

De Banneuxkes gaan de andere toer op: ze vierden zopas hun 20-jarig bestaan met een reeks Bonte avonden, gevuld met sketches, dans en muziek. Ondertussen hebben ze niet stilgezeten en de laatste maanden een nieuwe productie op poten gezet.

LEES MEER...