Archief Augustus 2013

De Banneuxkes : stellen voor 

ZATERDAG 31 AUGUSTUS 2013 13:47  

Frit-Style uit Zonhoven opent een tweede zaak in Banneuxwijk

DONDERDAG 22 AUGUSTUS 2013 13:16 

Ten tijde van crisis heb je heel wat lef nodig om een nieuwe zaak te openen. Dit weten de jonge ondernemers Bart en Michael van Frit-Style Zonhoven als geen ander, want na het succes van hun zaak in Zonhoven openen dezelfde uitbaters een tweede zaak in Hasselt. 

LEES MEER...  

Na de vlooienmarkt is Banneuxwijk kermis ook een succes 

DINSDAG 13 AUGUSTUS 2013 16:17 

Na de vlooienmarkt was het zaterdagmiddag en zondag tijd voor St Marie kermis. De meeste inwoners kijken er een heel jaar naar uit. 

LEES MEER...

Vlooienmarkt Banneuxwijk breekt alle records 

ZONDAG 11 AUGUSTUS 2013 16:56 

Op 10 augustus vond de Vlooienmarkt plaats. Dit jaar waren er ongeveer 1000 standhouders, verspreit over een parcours van 6 km.
De vlooienmarkt werd zoals altijd georganiseerd door wijkclub de brug . Ze waren al van de vrijdag aan opbouwen en alle standen aan het inkleden.

LEES MEER...  

' t Fornuis terug open

DONDERDAG 08 AUGUSTUS 2013 16:40 

Na een korte periode van sluiten is het 't fornuis donderdag terug open gegaan. De nieuwe uitbaters zijn geen onbekende het zijn de oude eigenaars van frituur joka. Het fornuis is open op : dinsdag en zaterdag 11u00-17u30 , woensdag , donderdag en vrijdag : 11u00-18u30 en zondag van 11u00-14u00 we wensen Dimi en Helga veel succes toe.

Vlooiemarkt Banneuxwijk hoopt op 900 standhouders

DINSDAG 06 AUGUSTUS 2013 15:00 VITAL

Op 10 augustus vindt de Vlooienmarkt plaats. Vorig jaar waren er een dikke 700 standhouders. Deze standhouders betalen 1euro per lopende meter.

LEES MEER...  

Volkstuinen banneuxwijk een oase van rus

DINSDAG 06 AUGUSTUS 2013 14:57 VITAL

De volkstuinen zijn al jaren een vaste waarde in Hasselt. De mensen die daar een tuin hebben genieten er dagelijks van. Je kan er kijken naar alle soorten tuinen, van groentetuinen tot bloemen en bonsai trainingbomen. Sinds dit jaar hebben de volkstuinen een betere toekomst want dankzij de goede zorgen van het stadsbestuur kan men nu ongestoord tuinieren. 

LEES MEER...  

Laff wordt een succes ondanks de regen

DINSDAG 06 AUGUSTUS 2013 14:54 

Afgelopen weekend (27 & 28 juli) was er voor de vijfde keer 'Love at Frist Flight'. Dit is een internationaal Frisbeetornooi van de Frisbee club Diabolc Heaven. De jongens en meisjes van deze club hebben dit jaar extra hard gewerkt want voor de eerste keer hadden ze clubs op bezoek van Italië, Turkije, Engeland, Amerika, Nederland, Duitsland en natuurlijk België.

LEES MEER...