Archief April 2013

Vormelingen Banneux, Kiewit en Godsheide vieren feest in de kerk OLVrouw Banneux.

DINSDAG 16 APRIL 2013 17:01 TINA BRIERS / IVAN HERMANS 

Op de eerste prachtige lentedag was het feest in de hierboven vermelde parochies. 69 Jongeren mochten hun Vormsel ontvangen uit handen van vicaris Jaak Jansen. Na een lange en leerrijke voorbereidingstijd was het zaterdag de laatste keer oefenen. De zenuwen waren gespannen.

Zondagmorgen was iedereen om 10.30 uur aanwezig. Om 11 uur begon de viering die werd opgeluisterd door het koor Muzamigos en het was genieten voor de kinderen, ouders en andere familieleden. Na de mis werden er nog enkele groepsfoto’s gemaakt en kon iedereen gaan feesten.

Pastadag Diabolic Heaven een smakelijk succes 

DINSDAG 16 APRIL 2013 16:55 

Afgelopen zaterdag was er de jaarlijkse pastadag van Diabolic Heaven. Deze dag begon eigenlijk al op vrijdagavond want toen was het verzamelen geblazen voor alle leden in de kantine van K Hoger Op Heide want hier werden alle groenten gesneden. Na een grondige wasbeurt werd deze berg kleiner en kleiner om tegen 23u volledig weg gewerkt te zijn. Na een gezonde nachtrust werden de leden om 9u terug verwacht in zaal het Curzenhof want hier moest nog alles klaar gemaakt en de zaal in gekleed. Tegen 12u kwamen dan de eerste gasten. Onder de noemer "all you can eat" werden de pastaschotels klaargemaakt .

LEES MEER...

Vandalen vernielen meerdere serres

ZONDAG 07 APRIL 2013 13:48 

De afgelopen nachten zijn in de volkstuinen verschillende serres vernield. Het gaat dan om ruiten die ingeslagen werden en plastieken serres die opengesneden werden. De mensen van de volkstuinen zijn al wat gewoon maar dit tracht alle verbeelding. De serres zijn dan ook doelbewust vernield, want enkel serres van de mensen die in de nieuwe werkgroep zitten in aanloop naar een nieuw bestuur zijn vernield. Politie Hazodi is ter plaatse geweest en heeft meerdere pv's opgesteld. Zij zullen de zaak onderzoeken.

LEES MEER...

Tweede garageverkoop Banneuxwijk is een matig succes

ZONDAG 07 APRIL 2013 13:53 

Afgelopen zaterdag was er in de Banneuxwijk een tweede garageverkoop. Er waren een 47 deelnemers. In de vroege morgen waren er voldoende bezoekers maar door het koude weer was de omzet aanzienlijk minder. Maar ook het gebrek aan ballonnen kan een oorzaak hebben in de mindere verkoop. De mensen van banneuxwijk.be waren al bij al nog tevreden. Maar naar volgend jaar toe zullen er opnieuw ballonnen komen te hangen bij de deelnemers. Of het dan nog gratis blijft voor de inwoners weet men nog niet

Banneuxwijk.be stelt tweede grote garageverkoop voor

VITAL

In 2012 hielden de mensen van Banneuxwijk.be een eerste garageverkoop. Het was een matig succes. Men dacht er aan om het niet meer te doen. Maar dat was buiten de inwoners gerekend.

Tijdens hun gesprekken met inwoners van de Spechtenlaan, Merellaan, Zwaluwlaan werd al snel duidelijk dat er een tweede editie moest komen. Zo zijn er al mensen die vrienden en familie hebben gevraagd om spullen te brengen en hierdoor staat hun garage al vol.

LEES MEER...

Indoor vlooienmarkt een succes

WOENSDAG 03 APRIL 2013 05:56 

Op paasmaandag was er de jaarlijkse indoor vlooienmarkt in zaal de Hazelaar. Stephan Liessens, de hoofdmotor van deze markt, was een tevreden man. Want met 46 standhouders en meer dan 400 bezoekers was het een succes.

OKRA-Hasselt Banneux bezoekt Luik

WOENSDAG 03 APRIL 2013 05:59 

Met 36 deelnemers en met onze gids vertrokken we op 19 maart met de trein van 9h26 vanuit het natte Hasselt naar Luik.

In station van Guillemins aangekomen konden we het indrukwekkend architecturaal werk van beton en staal bewonderen en ook de renovatiewerken in de onmiddellijke omgeving, die stilaan hun vaste vorm krijgen.

LEES MEER...

Babulu Hurkens

MAC.S Consultancy GCV, Jeugdstraat 8, 3500, Hasselt